Hjertebrev nr. 2, den 4. august 2021

Kære kærlige Hjerte

En dyb og trist splittelse er opstået med indførelsen af corona pas. Splittelsen fremkalder mange hjertetårer blandt både de som er vaccineret og vi, som ikke er vaccinerede, fordi vi er bekymrede for, at den medicinske vaccine kan vise sig at forårsage skade på mennesker. 

Nogle af vore familiemedlemmer, mener vi bør stole på sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og de mener at vi og det mindretal som frabeder os vaccinen, udgør en sundhedstrussel for dem selv personligt og for hele samfundet. Derfor mener de ikke det er forkert, at vi udelukkes fra mangt og meget i samfundet. Mange hjertetårer spildes blandt venner og i mange familier og hjem efter splittende skriverier, skænderier i hjemmet og ved familie sammenkomster. Ofte bliver vi som ikke vil lade os vaccinere slet ikke budt med, når familien mødes. 

Denne tragiske splittelse kan heles hvis der er vilje til heling, for det er ikke en uløselig konflikt. Et håndskrevet brev af uvis oprindelse, opridser en hjertekærlig løsning, der kan læge den pinefulde splittelse.

 

Brevet beskriver en løsning der kan immunisere alle i samfundet, også vi i det mindretal som frabeder os vaccinen. Det kan ske uden udelukkelse og tvang og det vil medføre mange fordele for hele samfundet.

Løsningen er, at myndighederne tilbyder mindretallet at blive immuniseret gennem frivillig deltagelse i at blive smittet med corona virussen, med efterfølgende isolation på steder rundt i landet. På den måde undgås risiko for spredning af corona virussen, indtil de smittede er blevet raske og immuniserede ad den naturlige vej, ligesom man gjorde i gamle dage.    

 

Brevet beskriver en række fordele for hele samfundet, herunder at flokimmunitet opnås hurtigere, risiko fra smittefester reduceres og at kritikken af at vaccinere børn og unge imødekommes.

 

Brevet beskriver også en løsning, som består i “Natura vaccine lejr og karavane ophold”. Det indebærer, at de offentlige politikere og myndigheder anmodes om at yde rådighed over lokationer med overnatnings faciliteter, køretøjer til intern transport mellem lejre, samt frivillige politibetjente, læger, sygeplejesker, lærere, pædagoger og plejepersonale, som ikke er vaccinerede og er indstillede på at immunisere sig selv ad den naturlige vej på egen risiko. Dertil skal der findes positivt corona smittede, som frivilligt vil deltage på lejrene og til at sprede corona virussen blandt deltagerne.  Brevet beskriver, at de isolerede steder skal forsynes med mad osv. af egne familiemedlemmer og/eller frivillige fra røde kors, kirker, hjemmeværn og/eller andre.

 

Vores lille Hjertegruppe mener løsningen er mulig, men mener også vi selv kan medvirke til at fremskynde igangsætningen. Derfor er vi gået i gang med at finde deltagere, frivillige og egnede steder. 

Vi hører meget gerne fra andre som ønsker at medvirke i at hele splittelsen i familier og i samfund, uanset om du eller I er vaccinerede eller ikke vaccinerede. 

Med venlig hilsen
Olav Lange Hansen
Tlf: 29424250
E-mail: olav@olavlangehansen.com

Top
Translate »