Kvinders rettigheder

Et hovedformål for “Den lille gård på Savannen” er at hjælpe kvinder med at slippe ud af voldelige forhold og gennem uddannelse og mere, at styrke kvinder til at opnå et økonomisk selvforsørgende, trygt, godt og frit liv.

Læs også

Ophold på “Den Lille Gård på Savannen” er for kvinder der ønsker at slippe ud af ægteskaber med voldelige og undertrykkende ægtemænd. Opholdet skal først og fremmest…

Klima og Øko-Talent Oase

Projektet er samtidigt et klimaprojekt med uddannelse i økologisk landbrug, alternativ energi, genbrug, håndværk, computer og telefon Apps, bæredygtig livsstil m.v. 

Læs også

Ophold på “Den Lille Gård på Savannen” er for kvinder der ønsker at slippe ud af ægteskaber med voldelige og undertrykkende ægtemænd. Opholdet skal først og fremmest…

Klima og Øko-Talent Oase

Projektet er samtidigt et klimaprojekt med uddannelse i økologisk landbrug, alternativ energi, genbrug, håndværk, computer og telefon Apps, bæredygtig livsstil m.v. 

Klima og Øko-Talent Oase

Endelig er projektet også om at lave en online “Dansk Kenyansk Gård butik” som kan hjælpe både projektet og kvinderne til økonomisk uafhængighed.

Sådan kan du støtte projektet - og sådan kan du bruge "Sponsor Point" i "Den Dansk-Kenyanske gård butik"

Herunder kan du læse hvordan du kan støtte, og da vi naturligvis sætter meget stor pris på alle der vælger at støtte giver vi et gavekort med  “Sponsor Point” retur.. Dem kan du bruge til indkøb i vores “Online Gård butik“. Du kan også give dem i gave, eksempelvis hvis du har nogle eventyrlystne børn, børnebørn eller venner, der gerne vil opleve Kenya og besøge en spændende Dansk Kenyansk “Gård på Savannen”.

Du kan allerede nu købe Safari ture og turist ophold på farmen, men senere vil der også komme håndlavede smykker, specielle ting fra Kenya, håndlavede personlige brugs- og kunstgenstande, sponsorgaver fra virksomhed og sikkert meget andet andet. Endnu har vi ikke så stort et udvalg , men vi kan love, at der med tiden vil komme mange spændende ting.

Du kan gemme dine point og abonnere på vores nyhedsbrev. Vi vil tilstræbe at sende et nyhedsbrev hver måned, hvor vi vil skrive om projektets fremskridt og hvad din støtte bliver brugt til, og også oplyse dig om nye ting du kan købe i “Gårdbutikken“.

1. Privat Donation 1 til 999 kr.

Hvis du ønsker at støtte med en donation, kan du gøre det ved at betale fra 1 kr. op til 999 kr. med Mobile pay til 20808002 (Holger Hansen) med teksten “Kenya donation”.

Send også en e-mail til Olav.lange.hansen@gmail.com, så modtager du et gavekort med 15 “Sponsor point” for hver dansk krone du har givet i donation. (Et point svarer til én Kenyansk shilling i “Gårdbutikken“).

2. Mikrolån 1000 til 5000 kr.

Mikrolån betingelsen er afbetaling af lånet i 12 rater startende den 1ste dag i den 13. måned efter modtagelsen af lånebeløbet. Der ydes 5% rentetillæg til hver rate.

Du yder et mikrolån ved at overføre et beløb på mellem 1.000 og 5.000 kroner til 20808002 (Holger Hansen) med teksten Kenya Lån.

Send også en e-mail til Olav.lange.hansen@gmail.com, så modtager du et “Lånebevis”, samt et gavekort med 15 “Sponsor point” for hver 10 danske kroner du har yde i mikrolån. (Et point svarer til én Kenyansk shilling i “Gårdbutikken“).

3. Beboer sponsor, 1500 kr. og derover

Som beboer sponsor bliver du sponsor for en beboer. Det vil være en kvinde eller et barn. Et sponsorat på 3.000 kr. dækker 1 måneds ophold for en kvindelig beboer, 1.500 kr. dækker for et barn for en måneds ophold. Pengene dækker bolig, mad, kurser og jobsøgning for voksne. For børn, dækker penege også betaling for at gå i en lokal skole, og skoleuniform.

Send også en e-mail til Olav.lange.hansen@gmail.com, så modtager du et “Sponsor bevis” (og navn, billeder og historie, så snart vi har en beboer til modtagelse af dit sposorat), samt et gavekort med 15 “Sponsor point” for hver 10 danske kroner du har ydet i sponsorat. (Et point svarer til én Kenyansk shilling i “Gårdbutikken“).

Top
Translate »