Invitation

Velkommen. Dette er en invitation til en privat familie- og venne vikinge og pirat skattejagt. Et eventyr med gåder, opgaver, digitalt og socialt samvær med spænding for barlige sjæle mellem 0 og 100 år. Afslutning bliver en festlig sammenkomst for dem som kan komme til Jelling d. 28. maj kl. 12:00 med tæppe, siddestole og madpakke. Man må dog gerne deltage i skattejagten selvom man ikke kan komme. Skattejagten vil vil løbe helt indtil den 28. maj. Det vil blive lidt som at spille Wordfeud, der vil ske noget en gang imellem, og misser man en gang eller to. tja så… det må vise sig. 

Velkommen, forestil dig du sætter dig i en god lænestol foran dit TV – og lad så eventyret begynde…

Du ser Pirates of the Carribean hjemme i stuen, men falder i søvn lige i dette øjeblik i filmen...
Du vågner midt på havet i din lænestol. I 8 timer prøver du alt for at vække dig selv. Men du er fanget i en drøm. Intet telefon signal. Men pludselig en besked. Fra dig selv. I en anden virkelighed. "Jeg kan bygge et skib, hvis du finder Jack Sparrows hemmelige tal på position 2'28 i danernes sorte sol".

“Du skal tænke tallet, så bygger jeg skibet i familie og venne Facebook gruppen “Vikinger og Pirater – Skattejagt”. står der i beskeden. Og så er der denne video.

Når du har fundet tallet i din drøm skal du i din almindelige virkelighed blive medlem af “Vikinger og Pirater – skattejagt ” gruppen. Der vil du få de næste instruktioner. Skål, og velkommen ombord.

NB: Hvis nogen ikke er på Facebook, så kan man vælge en “Skibsmate” som spiller for sig i gruppen.

Top
Translate »