Corona Nabohjælp ressourcer og guides 

Det supergode frivillige initiativ om Nabohjælp til ældre, udsatte og hjemmekarantæneramte danskere er opstartet spontant af mange danskere rundt i landet. Dette er et initiativ med formål om, at udrulle det til hele landet, samt at supplere det med telefonkæder og opslag i dagligvarebutikker. 

Bemærk: Siderne er under opbygning og opdateres løbende

Klik på kortet for at finde en Corona Nabo hjælpegruppe i dit lokalområde. Kortet indeholder alle fundne Facebook grupper i landet pr. 15. marts. Kun kommunekortene kan forventes opdateret herefter.
Klik på kortet for at finde en Corona Nabo hjælp gruppe i dit lokalområde. Bemærk: der er til nu kun oprettet kort for Vejle og Sønderborg kommuner endnu - se Danmarkskortet.

Læs mere om Corona Nabo Hjælp initiativet her og find en Corona Nabo hjælp gruppe ved at følge anvisningerne herunder. 

Her kan du finde Corona Nabohjælp – Ofte stillede spørgsmål og svar.

Hold dig også opdateret på Corona Nabohjælp i hele Danmark Facebook siden og ved at tilmelde dig Corona Nabohjælp nyhedsbrevet.

Hvis du vil medvirke i at oprette en Corona Nabo Hjælp gruppe i dit lokalområde, så har vi udarbejdet en skabelon der kan hjælpe dig på vej. Du kan klikke på de enkelte punkter herunder, eller læse hele vejledningen her: Skabelon til Corona Nabo Hjælp grupper

6. Spred budskabet til frivillige der vil hjælpe og til ældre og andre

Top
Translate »