Hjertebrev nr. 3, den 6. august 2021

Hjertekartofler og farvel til afhængighed af staten

Kære kærlige hjerte,

Jeg ønsker at sige permanent farvel til afhængighed af staten. Jeg er krigsveteran, uden job og hjemløs. Min sociale ydelse er pludseligt ændret og udgør denne måned 3.259 kr. udbetalt og der er ikke udsigt til væsentlig ændring. Det kan være lidt hårdt.

Jeg har længe bedt om systemets hjælp til at blive selvstændig. Det har jeg været det meste af mit liv og det trives jeg ved. Jeg ønsker ikke at være afhængig af staten og at være en byrde, men det er svært. Jeg har søgt råd hos mange af de som er ansat i det offentlige til hjælpe mig og de har venligt gjort mig opmærksom på den eneste kommunale selvstændighedsordning i min kommune. Den hedder ”Mikrolån – fra ledig til selvstændig”.

Men så skal jeg være mere syg. Jeg er oplyst, at hvis jeg bliver afhængig af alkohol eller stoffer, således at jeg kan tilkendes rehabilitering, så kan jeg sandsynligvis efterfølgende få bevilget deltagelse i programmet. Jeg synes bare slet ikke det giver mening, at jeg skal gøre mig selv afhængig af alkohol, stoffer eller medicin for at få penge fra staten. Derfor ønsker jeg nu permanent at forlade det sociale system.

Lige nu bor jeg hos en landmand der med en særlig kærlighed for jorden, har skabt unikke resultater med dyrkning af økologiske og biodynamiske grøntsager af allerbedste kvalitet.

Jeg har lovning på, at jeg kan købe kartofler fra ham, direkte fra jorden og pakket i 10 kg. genbrugspapirposer. Jeg har aftale med flere rundt i landet, som holder Hjertecafé i deres private hjem, at jeg kan distribuere kartoflerne til dem, således at folk kan afhente kartofler på private adresser rundt i landet.

Jeg har også aftale om, at jeg kan låne/leje en bil og en anhænger, sådan at jeg kan bringe kartoflerne ud til Hjertecaféer rundt i landet.

Jeg køber kartoflerne pakket til 10,00 kr. pr. kg incl. moms. Salgsprisen er 17,50 kr. pr. kg. Fortjenesten på 7,50 kr. pr. kg. er min fortjeneste. Den fortjeneste sætter jeg ind i Hjertebanken, som et depot jeg og andre hjerter i nød kan låne fra til at opretholde livet eller til at starte egen forretning når der er opbygget en formue. Det særlige ved hjertebanken er, at man kan indsætte og låne meget andet end penge.

Kartoflerne kan afhentes fra den 1. september 2021 på de Hjertecaféer jeg har eller får aftale med inden. Lige nu har jeg aftaler med hjertecafé steder nær Ebeltoft, Viborg, Vemb, Skarrild og Gørding.

Der er begrænset udbud og derfor skal der bestilles forud. Hvis du vil bestille minimum 10 kg. af de allerbedste og sundeste kartofler i landet, så skriv en privat besked til mig på Facebook. Så oplyser jeg om betaling og det nærmeste sted du kan afhente dem. Du kan også ringe til mig på telefon 29424250.

NB: Du kan også investere fra 100 kr. og op til 2,500 kr. i et crowdfunded anpartsselskab, som har som formål at gøre flere mennesker selvstændige og uafhængige af staten. Ring for mere information.

Top
Translate »