Talent Oases ApS

Talent Oases ApS er et dansk selskab der vil blive etableret når kapitalen til etableringen er tilvejebragt.
Selskabet vil have some primære aktivitet at investere i “Talent Oaser” i Danmark og i udlandet. Drifts aktivitet vil være medvirken i at drive Talent Oaser i Danmark og i udlandet.

Selskabet vil have som primære opgave at skabe afkast til aktionærerne, men selskabets formål er i dernæst at gavne dansk velfærd og økonomi, herunder at medvirke til en bæredygtig omstilling nationalt og internationalt.

Selskabets oprettes med investorer med under 25% ejerandel, således at private skattefrit kan anvende pensionsopsparing i henhold til danske regler for investering i unoterede aktier.

Selskabets ejerkreds har mulighed for tiltrædelse i midlertidige kortvarige stillinger relateret til drift af Talent Oaser i Danmark og udlandet. Disse stillinger vil typisk omfatte at medvirke til promovering af Danmark, eventuelt i sammenhæng med opgaver i indgåede sponsorkontrakter eller i aftaler med uddannelsesinstitutioner og virksomheder i værtslandet.

Talent Oaser i Danmark

Selskabets investeringer i Talent Oaser i Danmark forventes typisk at være som medinvestor med lokale virksomheder og i nært samarbejde med lokalsamfundenes foreninger.

“Talent Oaser i Danmark, er talent udviklingssteder for lokalsamfundets unge og borgere, og et sted der tiltrækker rejsende og talenter fra andre steder i Danmark og fra udlandet. Talent Oasen skal udgøre et element der skaber et samlingspunkt for lokalsamfundet, med slutmål om at udvikle, tiltrække og fastholde talenter.”

Læs mere om Talent Oaser i Danmark her

Talent Oaser i udlandet

Selskabets investeringer i Talent Oaser i udlandet, forventes typisk at være som medinvestor med udenlandske ejere, der har driftsansvaret for Talent Oaserne.

“Talent Oaser i udlandet er talent udviklingsteder i udenlandske, lokalsamfund, typisk på eksotiske turistdestinationer. Danmark og Dansk know-how, teknologi og kultur promoveres. Det udgør samtidigt trygge rejsemål for eventyrlystne Danske Talenter. Det kan udgøre en feriedestination, men samtidigt et dansk iværksætterhus med bolig, kontor, fællesskab og erhvervsrelevant og internationalt netværk.”

Top
Translate »