Lefolket

Lefolket ApS er en nystartet virksomhed der arbejder med dyrkning kartofler, salg fra boder og aktiviteter om at lære om hjemmedyrkning og om at skabe robuste naboskaber, der er forberedt til eventuelle krisesituationer.

Dyrkning af kartofler

Lefolkets opstart var med fokus på dyrkning og salg af kartofler og andre rodfrugter, samt arrangementer hvor folk medvirker og lærer om at dyrke, lagre, plante, dyrke og passe kartofler. Billedet herunder er fra en “kartoffeloptagnings begivenhed” i efterårsferien 1922.

Nabokaffeboder og salg af kartofler mm

I foråret 2023 har Lefolket medvirket i at producere “Nabokaffeboder” til salg af kartofler mm. Billedet viser Lefolkets første Nabokaffebod, der står opstillet ved selskabets adresse, Follerupvej 47, 7000 Fredericia. Her sælges Lefolkets egne produkter og andre lokale produkter fra samarbejdspartnere og naboer mm.

Bed & Breakfast med læring og oplevelser

Lefolket har lejet et sted, hvor vi dyrker kartofler og som vi bruger og også udlejer som et lærings- og/eller oplevelsessted for turister, kursister og interesserede i vores aktiviteter. Billedet er fra Lefolkets opslag på AirBnb

 

Mød Lefolket

Lefolket er ikke så digitale. Vi mødes helst over en kop kaffe ved boder eller ved arrangementer rundt i landet. Vi vil gerne snakke med og møde nye mennesker og du er altid velkommen til at ringe til Chris på +45 30660000 eller til Olav på +45 29424250.