Skabelon til Corona Nabo Hjælp grupper

Denne side er tænkt som en guide til dig, som gerne vil medvirke med at starte en Corona Nabo Hjælp gruppe i dit lokalsamfund. Des mere lokalt det bliver, des bedre virker det almindeligvis.

1. Opret en lokal Facebook Corona Nabohjælp gruppe

Det kan gøres af enhver, og des mere lokal den er, des bedre. På landet kan det være for en landsby. I byen kan det være for et boligkvarter, en boligforening eller et skoleområde. Vi kan eventuelt gøre det. Send en besked til Facebook siden “Corona Nabohjælp i hele Danmark

Læs mere vejledning her

2. Opret en telefonkæde for dem som ikke er på Facebook

Mange ældre føler sig ikke trygge ved at bruge Facebook. Det er især dem, der har brug for hjælpen, så derfor opfordres til at oprette lokale telefonkæder.

Læs mere vejledning her

3. Gør opmærksom på Facebook gruppen og telefonkæde service i den lokale dagligvare butik

Det oplagte sted at gøre opmærksom på indkøbshjælp er der, hvor der købes ind. Det kan være med opslag og skrift på papir med vejledning, som kan deles ud til ældre.

Læs mere vejledning her

4. Opret et Corona Nabohjælp kommune kort på Google Maps

Vi opretter side og kort for alle kommuner her. Hvis ikke der findes et Google kort på siden for din kommune, så opret et kort, gør det offentligt og send linket som i messenger til Facebook siden “Corona Nabohjælp i hele Danmark” (Vi kan eventuelt være behjælpelige)

Læs mere vejledning her

5. Opret dit lokale Corona nabo hjælp gruppe på dit kommune kort

Alle kan oprette pins og læge lægge link ind til facebook grupper på kommune kortet, samt skrive tekst og tilføje andre relevante lokale links.

Læs mere vejledning her

6. Spred budskabet til frivillige der vil hjælpe og til ældre og andre.

 Del på Facebook, snak om det og hvad der ellers kan tænkes at virke. Det er en indsats der betyder noget for os alle.

Top
Translate »