Vfri pas – er den tanke et realistisk fremtidsscenarie? 

I aftes slog en tanke mig. Kan det tænkes, at myndighedernes forskere pludseligt vender rundt på en tallerken, og samstemmende siger “stop med prik i flere overarme. De som er stukket er en trussel for folkesundheden”?

Hvis det sker, så vil politikerne blive nødsaget til at vende på en tallerken, og pludseligt kan det være dem som IKKE har fået stikket, som tilbydes et Vfri pas, som giver adgang til at arbejde, rejse, osv. Et pas som de, som allerede er stukket, ikke vil få tilbudt. Jeg undlader at tænke konsekvenser for dem.

Men tanken forfulgte mig i mine drømme, og jeg tror det var en “Vauw” oplevelse der vækkede mig tidligt i morges. Der skal nemlig ikke være mange gran af sandhed i sølvpapirshattenes teori om, at elitens mål er total overvågning af befolkningen. 63% af befolkningen har dags dato d. 13.07.2021 fået første stik. DR skriver nu også, at der mangler overarme at stikke. Det tyder på at vi er ved at nå et “V mætningspunkt” i Danmark. Der er altså, lige nu, ca. 37% af befolkningen som indtil nu ikke har fået et stik, og som ikke kan få et V pas. Til gengæld, hvis tanken bliver realitet, så vil de kunne få et VFri pas. 

Hvor mange af de 37% vil mon modstå presset om et Vfri pas? 

Og hvad vil den kræve, hvis det virkeligt viser sig, at dem der har fået stikket er farlige for dem som ikke har fået stikket? Der skal jo en form for bevis til. 

Jeg kender ID2020 projektet, men jeg vil undlade at bringe mit gæt – det må være op til folk selv. 

Essensen er, at jeg i tanken om et muligt fremtidigt VFri pas kan se et voldsomt kaotisk scenarie, som jeg tror det ville være sundt for både samfundets forskere og politikere og den enkelte borger at tænke over, uanset om man er V skeptiker eller ikke.

Hvis du kunne ønske at møde nogle der gør sig tanker om hvordan man bedst kan sikre sig om fremtiden, så kan jeg opfordre til at deltage på en rundvisning i Flamingo Naturpark i Vemb søndage kl. 13:30. Jeg vil være der hver søndag gennem sommeren, og byder på en efterfølgende kop kaffe i “Café Kartoffelblomst” kl. 15:00 i et telt i forbindelse med haven. Her snakkes om blomster og hygge, men også om inflation, investeringer, aftaler med bønder om madlagre, iværksætteri, økosamfund, selvforsyning, naturens medicin, naturhealing og meget andet.

Lørdage kl. 13:30 (skal endeligt bekræftes med arrangøren) vil du kunne komme til Skarrild, hvor du kan deltage på en “Druide Vandretur” i naturen ved Skjern Å, med en “plantedruide”. Druiden producerer beskyttende og helende téer, olier og cremer af de planter som gror i naturen, og fortæller om de forskellige planter, hvad de beskytter imod, og giver også kurser i selv at finde planterne og producere olier og cremer. Mødestedet er på Shelter pladsen ved Skarrild, og efterfølgende Druide turen” vil der tilsvarende være “Café Savanneblomst” med rundtur og snak i druidens egen “selvforsyningshave”.

Der findes tilsvarende arrangementer og Caféer flere steder i landet. Spørg i dit netværk om nogen kender en “Café Blomst” i dit område. Ellers kan I selv starte én. Jeg bevæger mig rundt i hele landet og kommer gerne forbi, hvis vi kan få det til at passe. Jeg træffes på 29424250.

Top
Translate »